top of page

PALVELUT

Kirjakauppa

Reunan kirjakauppa on yksityinen kirjakauppa (Kirjakauppaliiton jäsen), jossa myydään kaikkien kustantamojen kirjoja ja erityisesti Myllykosken oman kustantamon Reuna Publishing Housen kirjoja. Kirjakauppaan otetaan myyntiin paikallisia kustanteita, mm. sukukirjoja. 

Jos etsimääsi kirjaa ei löydy hyllystä, tilaamme sen kirjatukusta tai suoraan kustantajalta. Kysy esimerkiksi kansalaisopiston kurssikirjoja. Kirjojen lisäksi meillä on kalentereita ja palapelejä sekä pieni valikoima toimisto- ja taiteilijatarvikkeita.

Kun ostat kirjoja lahjaksi, postitamme paketin puolestasi, hinta kotimaahan 8,-.

Lisäksi kirjakaupalla on Netticket-lippupalvelu, katso tapahtumat sivulta netticket.fi. Meiltä voit varata istumapaikat ja maksaa pääsyliput. Lisäksi tiskillä myynnissä paikallisten konserttien ja tapahtumien lippuja, seuraa ilmoittelua.

Taidegalleria

Paperia Paperia_kuva 3_edited.jpg

Tilavuokraus

DSC02823.jpg

Tapahtumat

PRO Kaakon kirjamessut ry järjestää joka toinen vuosi 3-4-päiväiset Kymi Libri -kirjamessut ja vuosittain 2-päiväiset Kymi Kantri -festivaalit, jotka valtaavat kaupparakennuksen, sisäpihan ja hallirakennuksen. Seuraa ilmoittelua, kotisivua http://kymi-libri.fi ja Facebook-sivuja. Näihin isoihin tapahtumiin voit varata omille tuotteillesi myyntipöydän sisäpihalta.  

Kirjakaupassa ja kahvilassa pidetään yhdessä Kymenlaakson Opiston kanssa kursseja, lukupiirejä ja runoklubeja.

Suunnitteletko tapahtumaa? Ideoimme mielellämme lisää toimintaa paikkakunnalle. Olemme olleet mukana järjestämässä mm. kirjanjulkistuksia ja kirjailijavierailuja, kahvikonsertteja, partiolaisten lettukestejä, runon ja viinin iltoja sekä viinimaistiaisia. 

Wanha Kirjahalli

”Kierrätysteko rakkaudesta kirjoihin.” kirjailija Jyrki Vainonen

Kaupparakennuksen lisäksi tontilla on entinen rautakaupan varastohalli, josta on muodostunut seudun kesänähtävyys Wanha Kirjahalli. Kuuden metrin korkuisille seinille rakennettiin hyllyt, jotka kerättiin täyteen kirjoja. Kirjat eivät kuitenkaan ole pelkkä nähtävyys, vaan niitä saa ottaa maksutta – tosin arvostamme pientä lahjoitusta hallin ylläpitokuluja kattamaan tai talkooapua kevät- ja syyskunnostukseen.

Kirjoja otetaan vastaan kaksi kertaa vuodessa, seuraavan kerran toukokuussa 2024. Huomaathan, että otamme vastaan vain kovakantisia romaaneja ja tietokirjoja, joiden uskot löytävän uuden lukijan. Emme ota vastaan pehmeäkantisia kirjoja tai kirjaston poistokirjoja.

Hallissa ja piha-alueella järjestetään kirjallisuustapahtumia, konsertteja, musiikkiklubeja ja elokuvanäytöksiä. Hallia voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin, perushinta ilman lisäpalveluja 150,-/vrk (sis. alv 24 %).

Talvella hallissa säilytetään kuukausimaksua vastaan ajoneuvoja, mm. henkilöautoja, asuntovaunuja ja matkailuautoja, moottoripyöriä ja veneitä. Kysy talvisäilytyksestä kirjakaupalta. HUOM! Kirjahalli on talviajat suljettuna. 

Coffee Cups

Kahvila

Businessmen
DSC_3136_edited.jpg

Kirjailijaresidenssi

Talon toisessa kerroksessa on noin 40 neliön huoneisto, johon majoitetaan kirjakaupassa vierailevia kirjailijoita ja tapahtumien esiintyjiä. Huoneistossa on kahden hengen parvi, vuodesohva, minikeittiö, suihku ja wc. 

Jos residenssi on vapaana, sitä voidaan vuokrata muuhun majoituskäyttöön hintaan 25,-/vrk. Kysy lisää kirjakaupalta.

bottom of page